fbpx

Club

Lodja is een food en club in één. Op vrijdag en met zaterdag – na het diner om 22:00 uur – worden de tafels opzijgeschoven, worden de lichten gedimd, gaat het volume omhoog en neemt de DJ het over.

EEN ONVERGETELIJKE AVOND BIJ LODJA!

 

De locatie richt zich met verschillende concepten op verschillende muziekgenres. Elke week vinden er verschillende events plaats. Terwijl de klanken van de resident DJ’s de ruimte vullen en de ene gast zich aan een dansje op de dansvloer waagt, geniet de ander aan de bar van verfijnde cocktails van onze professionele bartenders. Uiteraard bereid met passie!

Lodja richt zich met verschillende concepten op verschillende muziekgenres. Van de beste Classics tot R&B en van House tot Live Acts en hoogwaardig entertainment, een onvergetelijke avond!

Voor een VIP-tafelreservering stuur je een e-mail naar info@lodja.nl. Eén van onze medewerkers neemt contact met je op voor prijzen en beschikbaarheid.

De club is gericht op dames en heren vanaf 21 jaar en we richten ons op een gemengde doelgroep van jonge mensen en de dining doelgroep die hun reis niet vroegtijdig wil beëindigen. Uiteraard ben je ook welkom als je jonger bent voor het diner.

Om het bezoek aan Lodja voor iedereen plezierig te maken én te houden, hanteren wij huisregels. Bekijk onze huisregels voor bezoek aan Lodja.

 

LODJA FOOD & CLUB

Pieter Vreedeplein 172,
5038BW
Tilburg

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m woensdag gesloten
Donderdag t/m zondag 15:00 – 2:30 uur

© 2023 Lodja Food & Club                                  

                                             © Made by MS Marketing