fbpx

Zaalhuur

Een locatie vinden die ‘iets speciaals’ heeft. Een locatie met een unieke ambiance, die zorgt voor een geweldige eerste indruk. Ongeacht de gelegenheid of aanleiding, we staan klaar je te helpen jouw evenement onvergetelijk te maken. Lodja Food & Club de plek in Tilburg voor de ideale zaal!

HEB JE IETS TE VIEREN? DAT KAN BIJ LODJA!

 

Ongeacht de gelegenheid of aanleiding, we staan klaar je te helpen jouw evenement onvergetelijk te maken.

Lodja Food & Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Of je nu een vergadering en lunch met een klein gezelschap wilt organiseren of gaat voor een grootse productlancering of walking dinner, wij kunnen onze ruimtes omtoveren tot de passende locatie bij de wensen van jouw bedrijf. Je personeel en zakenrelaties zullen zich thuis voelen en geheel in de watten worden gelegd door onze waanzinnige service en uitstekende menukaart.

Wil je dat wij iets aanraden, of heb je zelf andere leuke ideeën? Alles is bespreekbaar & mogelijk!

Wij nodigen je graag uit om tijdens een persoonlijk gesprek de sfeer te komen proeven. Onder het genot van een drankje zullen we je wensen en verwachtingen met je bespreken om er vervolgens samen voor te zorgen dat het een groot succes wordt. 

Direct meer informatie nodig? Vul dan het formulier hieronder in.

Je kan ook een e-mail naar info@lodja.nl sturen of bellen naar 06-10743014 voor de juiste informatie over jouw event bij Lodja Food & Club.

 

 

COMBINEER ZAKELIJK EN PLEZIER!

Wil je eerst wat meer informatie via de mail? Dan kan dat natuurlijk ook. Om het best-passende voorstel voor je te kunnen maken, ontvangen wij graag de volgende informatie:

– Datum

– Aanvangstijd en eindtijd

– Het soort evenement en het gewenste programma

– Uw wensen m.b.t. de culinaire invulling

– Het aantal te verwachten personen

KOM IN CONTACT

9 + 10 =